Pstruh s žampiony

1-pstruh_s_zampiony_001

Inkredience:

Pstruh

Čestvé žampiony

Jarní cibulka

Máslo

Petrželka – posekaná

Sůl

Anglická slanina

 

 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Čerstvé žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Na kousku másla orestujeme jarní cibulku s plátky žampionů, osolíme, opepříme, přidáme petrželku a necháme vychladnout.

Pstruhy opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme, podle chuti můžeme přidat oblíbené koření na ryby. Břišní dutinu naplníme směsí a otvor překryjeme třemi plátky tak, aby směs nevytekla. Pstruhy přeložíme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozpuštěným máslem a pečeme v troubě na 200 C asi 20 minut.

Dobrou Chuť!!!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>